Veleposlaništvo RS Pariz /Gospodarske zadeve /

Gospodarske zadeve

Dobrodošli,

Pozdravljeni na spletnih straneh veleposlaništva, namenjenih gospodarskim vsebinam.

Ekonomski oddelek na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Franciji je namenjen  vzpostavljanju in vzdrževanju  stikov z državo sprejemnico na gospodarsko-institucionalni in podjetniški ravni. Slovenskim podjetjem, ki se na nas obračajo, svetujemo pri iskanju kontaktov, izbiri sejmov in posredujemo informacije o poslovnem okolju. V sodelovanju s podjetji in institucijami tudi organiziramo promocijsko poslovne dogodke.

Na veleposlaništvu beležimo precejšen interes malih in srednje velikih slovenskih podjetij za francoski trg. Največji izziv jim je najti prava podjetja in njihove kontakte. Eden najpomembnejših načinov pridobivanja potencialnih klientov je še vedno udeležba na specializiranem salonu, kjer se tudi pridobi informacije,  ali je izdelek zanimiv za francoski trg in se spozna s francosko konkurenco.

Vljudno vabljeni k pregledu nekaj osnovnih informacij, zbranih na teh straneh. Če vas zanimajo dodatne informacije ali konkretne oblike sodelovanja, bomo veseli vašega klica ali sporočila.

Kontakt: Breda Korošec, ekonomska svetovalka
E-mail: breda.korosec1(at)gov.si