Veleposlaništvo RS Pariz /Novice /
21.05.2019  

Slovenska udeležba na francoskem strokovnem sejmu Paris Health Care Week 2019

Ekonomska svetovalka na veleposlaništvu v Parizu Jana Bajec Povše s predstavniki podjetja Parsek

Posebna konferenca, na kateri je podjetje Parsek predstavilo program Vitality

Pariz, 22. maj 2019 - Od 21. do 23. maja 2019 je v Parizu potekal francoski strokovni sejem Paris Health Care Week 2019, na katerem se zadnja leta v partnerstvu s podjetjem Dedalus France redno predstavlja tudi slovensko informacijsko tehnološko podjetje Parsek, specializirano za informacijske tehnologije v zdravstvu.

Parsek je v partnerstvu z Dedalus France in v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Parizu na sejmu organiziralo tematsko predstavitev programa Vitality, ki omogoča personalizacijo zdravstvene nege za bolnike s kroničnimi boleznimi. Na posebni konferenci je podjetje svoj program predstavilo na študiji primera obolelih za rakom, ki je pokazala, da je s programom Vitality mogoče izboljšati pobolnišnično zdravljenje bolnikov, zdravnikom pa omogočiti boljši pregled in spremljanje bolnikovega stanja. 

Dogodek je bil namenjen strokovni javnosti ter vabljenim obstoječim in potencialnim strankam podjetja Parsek in njihovega partnerja Dedalus France. "Paris Healthcare Week", ki ga organizira Združenje bolnišnic Francije, velja za največji sejem na tem področju v Franciji in pokriva vsa področja, vezana na potrebe nabav bolnšnic, razen zdravil in bolniške prehranske ponudbe.