Veleposlaništvo RS Pariz /Novice /
09.07.2019  

20. obletnica razstavljanja slovenskega podjetja Inplet na sejmu Interfilière v Parizu

Pariz, 8. julij 2019 - Od 6. do 8. julija 2019 je v Parizu potekal največji strokovni mednarodni sejem materialov za žensko perilo in kopalke Interfilière, na katerem tokrat že 20. leto zapored razstavlja slovensko podjetje Inplet.

Sejem predstavlja center svetovnih trendov na področju perila z močnim zastopstvom francoskih znamk, kar se je obrestovalo tudi slovenskemu podjetju Inplet, ki se tokrat predstavlja s kolekcijo jesen/zima 2020-2021.

Inplet, proizvajalec pletiv za perilo in oblačila se je v teh letih izkazal za zanesljivega dobavitelja uveljavljenim in zahtevnim evropskim vrhunskim proizvajalcem spodnjega perila. Z vztrajnostjo in s kvaliteto se je uspel prebiti med najboljše na svojem področju, med njihove partnerje se uvrščajo svetovna imena kot so Chantelle, Aubade, Simone Perele, Lise Charmel, Van de Velde,  Triumph, Felina...

Sejem podjetju predstavlja priložnost za vzdrževanje stikov s stalnimi kupci, razvijanje novih kontaktov, spremljanje novih trendov in nenazadnje tudi konkurence. S predstavniki slovenskih podjetij se predstavniki slovenskega veleposlaništva v Parizu redno srečujemo, kar je priložnost za izmenjavo mnenj ter možnosti skupnega sodelovanja na francoskem trgu v okviru promocijsko-predstavitvenih projektov.