Veleposlaništvo RS Pariz /Napovednik /
02.06.2014  

Futuralia - Mednarodno B2B srečanje med podjetji iz različnih branž, od 4. do 6. junija v Lyonu

Od 4. do 6. junija 2014 poteka v Lyonu mednarodno B2B srečanje med malimi in srednje velikimi podjetji iz tridesetih držav, med katerimi bo v organizaciji SPIRIT Slovenija navzočih tudi 18 slovenskih podjetij. Dogodek "Futuralia" je mednarodna platforma prihodnjih poslovnih partnerstev na področju distribucije, prodaje na debelo in industrije.

Dogodek je večsektorsko obarvan, poudarek pa je na naslednjih branžah: zdravje (tehnologija, infekcijske bolezni, razvoj zdravil), wellness ter kvaliteta življenja (hrana, organski proizvodi, vina, šport, turizem, pohodništvo), kemična industrija in materiali (mehanično procesiranje, kemična industrija v povezavi z okoljem, plastični materiali, tehnični tekstil, lesna industrija), IT in kreativna industrija (programi, nanotehnologija, multimedia, dizajn), energija (obnovljiva energija, inteligentno gradbeništvo, nove tehnologije osvetljevanja), transport ter čista vozila (avtomobilski in težki transport dobrin, logistika, letalska industrija).

Tekom dvodnevnega dogodka se bo v okviru kratkih poslovnih sestankov srečalo več kot 700 podjetij iz različnih držav, vsako navzoče podjetje pa bo imelo približno 16 predhodno dogovorjenih in potrjenih B2B srečanj.

Več o dogodku